Højfyn Action og Firmamotion Arranger:

 

Vi slutter samlet af i klubben med stadionplatte, øl og, hvis vi ikke har fået nok af det, vand.

Du behøver ikke at være medlem af Højfyn Action og Firmamotion for at deltage, men du må selvfølgelig gerne melde dig ind i klubben, så kan du også deltage i alle vore øvrige aktiviteter, såsom – MTB cykling- løbehold fra sofa til 5 km. på 12 uger- floorfalle etc.

 

Er du klar på en rigtig ”mandfolk-udfordring”?        

Så er det med at få skruet dig ned i kondiskoene og få snøret dem godt, for:

den 21. september kl. 16.00 sætter vi i gang til årets fedeste event Xtreme Mandehørm.

Igen i år byder ruten på alt det bedste fra den fynske natur. Du kommer til at krybe, kravle, rulle og trække dig igennem årets rute, men for at det hele ikke skal blive for jordnært, har vi også sørget for, at du mærker suset under dig.

Når du er cirka halvvejs, er der det meget vigtige øldepot. Her vil vi sørge for at tørsten bliver slukket og energidepoterne fyldt op.

Er du bange for, at du ikke får vand nok under løbet, så kan vi berolige dig med, at du nok skal få rigeligt med vand og savner du lidt wellness, har vi sørget for rigelige med mudderbade.

 

Prisen er inklusive en event trøje :=)


Tilmeldingen er overstået


 

Velkommen til 2019 udgaven af Ladies Mud som i 2017 blev afviklet for første gang i Odense med stor succes. Løbet har dannet grobund for, at vi her i Odense kan byde velkommen til et løb, der kommer til at påvirke alle dine sanser.

Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten byder på udfordrende forhindringerne, men også lavet så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem.

Vi løber i det skønne område omkring Dyrup, Bellinge og Højme. Men lad dig ikke narre af skønheden. Området er ujævnt og gemmer på naturlige overraskelser. Har naturen ikke udfordringer nok, har vi selv lavet forhindringer, så du med garanti får brugt hele kroppen. Du vil komme igennem krat, sø og sump med leret klistret til kroppen. Alle dine sanser vil komme i arbejde. Lugten af det klamme mudder, smagen af søvand, vabler på hænderne og musklernes udmattelse.

 

Prisen er inklusive en event trøje :=)


Tilmeldingen er overstået


CVR: 39224461
Handelsbetingelser